donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Veel aandacht voor Pina Colada tijdens Flower Festival in St. Petersburg

Veel aandacht voor Pina Colada tijdens Flower Festival in St. Petersburg
Aan het begin van het Russische schooljaar heeft Dümmen Orange zich met ondersteuning van Sobolj op een in het oog springende wijze laten zien op de Russische markt. In St.Petersburg vond gedurende de dagen vlak voor het traditionele begin van het Russische schooljaar op 1 september het Flower Festival plaats. In aangepaste vorm vanwege de ook in Rusland geldende aanpassingen in verband met corona, toonde het Flower Festival wederom het beste van wat sierteelt en vakmensen uit de bloemisterij te bieden hebben.
Pina Colada, de opvallende Chrysanthemum van Dümmen Orange, was het hoofdproduct van het Flower Festival.
 
 
Pina Colada, prominent zichtbaar op de ''Nederlandse wagen'' in de parade door de stad, trok de aandacht van zowel het publiek als de vakjury. Vooraanstaande Russische bloemisten en hun teams hebben Pina Colada op vakkundige wijze gebruikt, ook in de aankleding van een aantal andere wagens en in workshops. Roman Zarubin, voormalig Russisch kampioen bloemschikken zegt daarover: “We hebben met een team van bloemisten uit heel Rusland met een product van uitstekende kwaliteit mooie resultaten behaald!”.

Sobolj werkte ook in eerdere edities samen met de organisatoren van het populaire Flower Festival. Dit jaar werd niet alleen de levering van 4100 stelen Pina Colada georganiseerd, maar werden ook beelden voor vertoning op grote schermen in de stad tijdens een galaconcert en tijdens workshops aangeleverd. Natasja Mironova, directeur van Sobolj: “Met beelden uit onder meer de kassen van Dümmen Orange heeft Sobolj via platform Flower Experience de geïnteresseerde en enthousiaste liefhebbers in St.Petersburg niet alleen de bloemen ter plaatse, maar ook wat van de achtergrond van de herkomst van Pina Colada kunnen laten zien”.

De organisatoren van het Flower Festival, leden van het Comité voor ontwikkeling van toerisme in St.Petersburg, kijken tevreden terug op een geslaagd evenement. Het meerdaagse evenement kreeg volop aandacht in de lokale, regionale én landelijke media in Rusland. De beelden van de luisterrijke parade met artiesten, feestelijke muziek én uiteraard de Nederlandse bloemen waren in heel Rusland te zien. 


01-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Adomex


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS