zondag 20 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Addenda brengt Italiaanse sfeer naar handel en tuincentra

Addenda brengt Italiaanse sfeer naar handel en tuincentra

Addenda heeft deze week op Italiaanse wijze de nieuwe Hebe Vinoa geïntroduceerd met een zomertour langs de bloemenhandel en tuincentra. Staycation is een begrip deze zomer, vakantie wordt voornamelijk gevierd in eigen land. Voor de kwekers van Addenda een mooie gelegenheid om Italië naar Nederland te halen. De zomertour in Italiaanse sferen stond in het teken van de promotie van de nieuwe de Hebe Vinoa.

La dolce vita

Addenda telersvereniging is erin geslaagd een Hebe (plant) te ontwikkelen met unieke glanzende blaadjes in een wijnrode kleur. Vandaar de naam, van het Franse vin en het Italiaanse vino. Deze goed vertakkende en compacte Hebe heeft een luxe uitstraling en geeft met z’n dieprode blad en paarse bloempluimen een mediterrane touch aan je tuin of balkon. De struikveronica – zoals Hebe in het Hollands heet – is de ideale bewoner voor borders, perken en vijvers. Ook in potten en manden doet ze het perfect. Deze magische struikjes bloeien tot minstens eind oktober en zijn favoriet bij bijen en vlinders.

Addenda Zomertour

De hele week heeft Addenda met een Italiaans Piaggio karretje langs diverse tuincentra gereden. Zo hebben ze bij Tuincentrum Ockenburch, De Carlton en Intratuin bezoekers kennis laten maken met de nieuwe Vinoa, een mooie aanvulling op het assortiment door haar donkere mediterrane uitstraling en wijnrode glanzende blaadjes.


 

 


21-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS