zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

100 procent vertrouwd, 100 procent digitaal, met vertrouwde aanvoerbrief voor Floriday

100 procent vertrouwd, 100 procent digitaal, met vertrouwde aanvoerbrief voor Floriday

Deze week heeft softwareleverancier FreshPortal zijn nieuwe EAB-module met probleemloze aansluiting op Floriday gepresenteerd. En in plaats van het doorlopen van verschillende schermen, zoals dat in Floriday zelf noodzakelijk is, wordt in deze nieuwe EAB-module gewerkt vanuit één scherm, waarbij de vertrouwde aanvoerbrief continu in beeld is. Hiermee heeft de softwarelevernacier ingespeeld op de geluiden die het uit de sector hoorde. Onder het motto ‘100% vertrouwd, 100% digitaal’ biedt FreshPortal zijn gebruikers de mogelijkheid om een vertrouwde aanvoerbrief in te vullen, die via een geavanceerde API-koppeling direct naar Floriday wordt gestuurd.

"Tijdens de ontwikkeling van FreshPortal EAB is veel aandacht besteed aan de werkbaarheid van de EAB-module", vertelt Robert Jongkind van FreshPortal. "Daarbij hebben we goed geluisterd naar wat we uit de sector hoorden. Je werkt met de nieuwe EAB vanuit één scherm en niet zoals in verschillende schermen, zoals in Floriday zelf. De vertrouwde aanvoerbrief is hierbij continu in beeld." Ook kunnen de gegevens tijdens het hele proces aangepast worden, evenals de producten uit de productcatalogus of voorraad. "Voor veel kwekers, zeker die met een uitgebreid assortiment, levert dit aanzienlijke tijdwinst op", aldus Jongkind.

Cloud based

De EAB is volledig cloud based. Dat wil zeggen dat de ondernemer geen nieuwe hardware aan hoeft te schaffen en software installeren is niet nodig. Na ontvangst van de inloggegevens kan je direct aan de slag. 

FreshPortal was de eerste softwareleverancier met een actieve Floriday koppeling. De nieuwe EAB-module is nu standaard opgenomen in alle uitgebreide softwarepakketten. Daarmee kunnen niet alleen EAB’s ingestuurd worden maar ook producten uit voorraad worden aangeboden op Floriday. Een aantal kwekers heeft aangegeven bezwaar te hebben tegen het principe dat hun gehele voorraad altijd zichtbaar moet zijn in Floriday. Daarom biedt FreshPortal de mogelijkheid om zelf te bepalen welke producten en hoeveelheden uit de voorraad zichtbaar zijn. De voorraad blijft zo altijd up-to-date terwijl producten beschikbaar blijven in Floriday of bijvoorbeeld de eigen webshop.

Plantion

PreshPortal EAB is niet alleen beschikbaar voor Floriday, maar ook voor Bloemenveiling Plantion. 

 


Leandra de Boef | 19-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS