zondag 27 september 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Esperit Plants: De Glazen Tulp is een award die je als kweker graag wilt winnen

Esperit Plants: De Glazen Tulp is een award die je als kweker graag wilt winnen

Ook dit jaar doet Esperit Plants mee aan de Glazen Tulp Award, dé prijs voor de beste marktintroductie op het gebied van bloemen en planten. Noviteiten en vernieuwing zijn essentieel voor de sierteeltsector. Om kwekers en veredelaars te stimuleren, heeft Royal FloraHolland de Glazen Tulp Award in het leven geroepen. Wat betekent de Glazen Tulp voor Yoram Westhoff van Esperit Plants?

Esperit is een complete teeltpartner. Bij Esperit Youngs telen ze jonge, groene kamerplanten (stek-materiaal) en produceren ze bij Esperit Plants een breed assortiment groene kamerplanten. Tevens maken ze arrangementen en dan met name voor terrariums bij Esperit Elements. Zo hebben ze het productieproces van A tot Z in eigen handen. Bij alle drie de bedrijven van Esperit zijn ze continu bezig met innovatie op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van noviteiten en nieuwe concepten.

Belangrijk om te blijven verrassen

Dit is heel belangrijk voor Esperit, want het is goed en belangrijk om mensen te blijven verrassen met mooie, nieuwe plant-soorten of concepten. Als Esperit noviteiten heeft geintroduceerd, brengen ze dit uitgebreid onder de aandacht bij hun klanten. Dit gebeurt middels mailings, social media en natuurlijk persoonlijk contact. Het is voor hen heel belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er in de markt speelt en vooral wat de markt vraagt. Hierdoor kunnen ze altijd aan de wensen en behoeften van de consumenten blijven voldoen.

Het is niet de eerste keer dat Esperit haar noviteiten heeft aangemeld bij Royal FloraHolland. "Vooral de Glazen Tulp is een award die je als kweker graag wilt winnen, omdat dit toch een bekroning is op het vele werk dat we hebben voor nieuwe plant-soorten of concepten. Daarnaast is het bereik binnen de branche van de Glazen Tulp redelijk groot. Hierdoor krijgen we voor de genomineerde soorten altijd extra aandacht. Dat zorgt voor meer bekendheid binnen de markt en dat is natuurlijk alleen maar positief. Het zorgt dus vooral voor extra bekendheid van het product. Naast de exposure voor de genomineerde artikelen, is het ook een leuke en gezellige avond waarbij je weer veel verschillende mensen uit de sierteeltsector spreekt", vertelt Yoram Westhoff, accountmanager bij Esperit Plants.

bron: Royal FloraHolland

 


12-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS