zondag 1 november 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Styliste Robs Grote Tuinverbouwing Jorna Spapens overleden

Styliste Robs Grote Tuinverbouwing Jorna Spapens overleden

Styliste en presentatrice Jorna Spapens is woensdag 5 augustus op 58-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie aan het ANP laten weten. Jorna Spapens overleed na een kort ziekbed. Jorna was twaalf jaar lang een vertrouwd gezicht op de zaterdagmiddag van SBS6, waar ze samen met Rob Verlinden onder meer Rob's Grote Tuinverbouwing maakte. Daarvoor werkte ze jarenlang achter de schermen bij televisieprogramma's als Eigen Huis & Tuin en Life & Cooking.

Spapens kwam uit een kunstzinnig gezin; haar vader was directeur van de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Nunspeet en haar moeder was kunstenares. De presentatrice volgde na haar middelbare school diverse opleidingen en begon haar carrière als etaleuse voor een modebedrijf. Later specialiseerde zij zich in de inrichting van winkels. De styliste kwam terecht in de televisiewereld via een reclamebureau in Amsterdam waar zij enige tijd werkte.

Jorna Spapens laat haar zoon Twan en grote liefde Dennis achter. De familie heeft in besloten kring afscheid genomen van Jorna. 

Rob Verlinden reageert ontdaan en verdrietig op haar overlijden. In een video op Social Media vertelt hij dat Jorna veel voor hem heeft betekend: "Jorna was heel bijzonder voor mij, want ze was mijn creatieve maatje. Ik overviel mensen en dan bedacht ik een tuin en zij bedacht eigenlijk nog een extraatje, de kers op de taart. En dat ging eigenlijk heel erg goed. We waren zo op elkaar ingespeeld, we hoefden elkaar maar aan te kijken en we wisten meteen wat we gingen doen.”

"Jorna was een mooi en lief mens”, vervolgt Rob. "Het doet mij heel erg veel verdriet, maar mijn hele team ook. Zo iemand kom je nooit meer tegen. (...) Jorna bedankt voor alles wat je voor ons betekend hebt.” 


12-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS