zondag 1 november 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

TV-Commercial Mooi wat bloemisten doen wint Gouden Loeki kwartaal 2

TV-Commercial Mooi wat bloemisten doen wint Gouden Loeki kwartaal 2

De TV-Commercial Mooi wat bloemisten doen van VBW heeft de Gouden Loeki van kwartaal 2 gewonnen. Hiermee is de commercial één van de kanshebbers op de STER Gouden Loeki van 2020. VBW en marketingbureau Muntz vinden zich in mooi gezelschap. In het tweede kwartaal waren er Gouden Loeki's voor Albert Heijn, Bol.com, Dankaandezorg.nl, Jumbo, Ministerie van VWS & Publicis Groupe Nederland, de Provincie Drenthe, Samen dementievriendelijkende Staatsloterij.

Elk kwartaal kiest een onafhankelijk publiekspanel van GfK de 10 mooiste, leukste en populairste commercials van dat kwartaal. In totaal levert dit aan het eind van het jaar 40 kwartaalwinnaars op, waaruit 10 finalisten gekozen worden. De winnaar van de Ster Gouden Loeki wordt voor de helft bepaald door het publiekspanel en voor andere helft door het Nederlands publiek.

De TV-Commercial was eind april te zien in de reclameblokken van de STER op NPO en was onderdeel van de VBW campagne #mooiwatbloemistendoen, die bedoeld is om aan consumenten de meerwaarde van bloemisten te laten zien. Gekoppeld aan diverse bloemendagen en gelegenheden worden filmpjes ontwikkeld, die gedeeld worden met bloemisten, zodat zij deze binnen hun eigen verzorgingsgebied kunnen verspreiden. 

 


Leandra de Boef | 12-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS