zondag 27 september 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

75e Flower Parade Rijnsburg verplaatst naar 14 augustus 2021

75e Flower Parade Rijnsburg verplaatst naar 14 augustus 2021

De 75e editie van de Flower Parade Rijnsburg vindt dit jaar niet plaats vanwege het coronavirus en het daardoor geldende verbod op evenementen tot 1 september. De extra feestelijke jubileumeditie van het Rijnsburgse corso is daarom verplaatst naar 14 augustus 2021. Oorspronkelijk zou het plaatsvinden op 8 augustus 2020.

Het bestuur van Stichting Rijnsburgs Bloemencorso zegt begrip te hebben voor de beslissing van de overheid en is voornemens om de parade van 2021 de mooiste ooit te laten worden. Het thema ´Feest!´ blijft gehandhaafd en we gaan er van uit dat de Flower Parade in 2021 extra feestelijk zal worden.”

“We waren met het team al maanden in voorbereiding om een schitterende 75e parade te laten rijden" aldus voorzitter Dirk Hogervorst. "De laatste maand hebben we natuurlijk wel rekening gehouden met de mogelijke impact van de Coronacrisis. Als het maar enigszins mogelijk was geweest en toegestaan, hadden we een bescheiden parade op de weg kunnen brengen. Een groot deel van onze partners was bereid medewerking te verlenen. Het verbod betekent dat we hierover geen beslissing hoeven te nemen. Er mag helaas niet worden gereden.” 

Het belooft nu in 2021 een extra feestelijke editie te worden met het speciaal gekozen thema FEEST vanwege de 75e editie. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat het Rijnsburgse Bloemencorso niet wordt gehouden. Vorig jaar werd vanwege een flinke storm niet gereden, maar was er wel een drukbezochte indoor editie. Ook stonden de praalwagens op zondag opgesteld op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

 


07-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS