zondag 20 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Jonge initiatiefnemer Red je Boeketje, Jurre Bakx, om het leven gekomen

Jonge initiatiefnemer Red je Boeketje, Jurre Bakx, om het leven gekomen

Jurre Bakx, één van de initiatiefnemers van Red je Boeketje, is dit weekend bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. De 22-jarige Jurre Bakx uit Best verongelukte zaterdagavond op nog geen 100 meter van zijn huis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Jurre Bakx kreeg eind maart de nodige bekendheid als initiator van 'Red je Boeketje'. Om bedrijven in de sierteelt te ondersteunen begon koeriersbedrijf Red je Pakketje uit Best een actie. Het kocht tegen kostprijs boeketjes die anders vernietigd zouden worden. Deze werden vervolgens uitgedeeld door Jurre en zijn collega's. Volgens de website Red je Boeketje werden 54.000 boeketten gered en uitgedeeld aan senioren in Nederland die tijdens de corona lockdown aan huis gekluisterd waren en geen bezoek konden ontvangen. 

Bakx was HUB Manager bij Red je Pakketje in Best en op Moederdag kwam de jonge ondernemer met een nieuw initiatief. Samen met Radio JND startte hij een actie waarbij mensen opgeroepen werden om zoveel mogelijk Sunsation Sunflowers te kopen. Een gedeelte van de opbrengst ging naar de Zonnebloem. En op Hemelvaartsdag werden de gekochte potzonnebloemen bij gasten van de Zonnebloem in de regio Eindhoven bezorgd. Hiermee wilde hij mensen met een handicap een hart onder de riem steken, omdat ook zij door de coronacrisis aan huis gebonden waren.

 


03-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS