dinsdag 19 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Hendriks Young Plants ziet toekomst met vertrouwen tegemoet en groeit door

Hendriks Young Plants ziet toekomst met vertrouwen tegemoet en groeit door

Hendriks Young Plants ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet en groeit door. Dat meldt de veredelaar van Bella Fuchsia en Franse Geraniums op social media. Na de eerste 31 weken van 2020, blikt Hendriks op de 31e dag van juli met temperaturen van boven de 31 graden terug op een turbulent seizoen en kijkt het vol vertrouwen vooruit.

Na een dramatisch voorjaar voor de sierteelt door lock-downs in heel Europa vanwege het corona-virus, herstelde met name de markt voor tuinplanten zich vanaf begin april weer snel. Nadat steeds meer Europese landen tuincentra en bouwmarkten hun deuren weer openden en massaal bezocht werden, vonden ook de kleurrijke zomerbloeiers Bella Fuchsia en Franse Geranium gretig aftrek.

Recent kocht Hendriks Young Plants een kas bij tussen de Maasdijk en het Staelduinsebos op 200 meter van de hoofdlocatie. Deze zomer wordt de kas verbouwd en naar verwachting is de kas eind 2020 klaar voor het volgende seizoen.

De verbouwing wordt uitgevoerd in samenwerking met Nobutec, SchermNed, Enthoven Techniek, Verkade Beton B.V., KG Greenhouses - KG Systems, Solleveld Verwarming, Aad Boers Totaaltechniek, Ch2O, RCM Hofstede Loonbedrijf en Grondverzet BV en MeerDeur.  

bron: Hendriks Young Plants


31-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS