dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Floriday viert voortgang API-koppeling softwareleveranciers

Floriday viert voortgang API-koppeling softwareleveranciers

FloraHolland heeft als doel dat eind dit jaar alle directe orders 100% digitaal geplaatst moeten worden via Floriday. Een flinke doelstelling waar in de tussentijd op allerlei verschillende vlakken aan gewerkt wordt door de softwareleveranciers die kwekersoftware ontwikkelen. Zij zijn druk bezig met het gereed maken van hun softwarepakketten om met een API-koppeling te koppelen. Floriday heeft dit onlangs gevierd met een aantal van hen:

Al meer dan 20 jaar zorgt de expertise van Olsthoorn Automatisering voor een grote klantenkring in de sierteeltsector. Komend uit een kwekersfamilie spreekt Leo Olsthoorn de "taal" van de klant. Door de API-koppeling met Floriday kunnen kwekers straks in het pakket van Olsthoorn blijven werken en voldoen ze aan de eisen rondom 100% Digitaal. De ontwikkelaars van Olsthoorn Automatisering zijn druk bezig met het bouwen en realiseren van de API-koppeling en hebben als eerste de module directe levering opgeleverd! Potplantenkwekerij T. Olsthoorn en Zn. maakt hier als eerste kweker gebruik van. Een mooi moment om hier op te proosten samen met Floriday! Olsthoorn heeft de eerste versie van de modules Directe levering en Verkooporders inmiddels gekoppeld

GreenMaster van 9 Knots, is een allround cloud-pakket voor kwekers waarin ook zaken als teelt administratie, voorraadbeheer, relatiebeheer en administratieve randzaken geregeld kunnen worden. Bij GreenMaster gaat het zonder meer de goeie kant op. Ze hebben de eerste kweker - Pieter Kolk uit Aalsmeer - via GreenMaster gekoppeld aan Floriday. Dat betekent dat het aanbod en de orderverwerking in hun softwarepakket waar nodig communiceert met Floriday. 9Knots heeft op dit moment de volgende modules gekoppeld: Catalogus, Directe verkoop partijen, Verkooporders.

Freshportal richt zich met cloud-based ERP-oplossingen op verschillende bedrijven in de sierteeltsector. Ze zijn actief in meer dan 36 landen met ruim 3.500 eindgebruikers. Ook FreshPortal ligt goed op schema met de koppeling naar Floriday en werkt volop door aan de naadloze integratie van Floriday in al hun systemen. Het harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen, Freshportal kon in november vorig jaar al aankondigen dat de eerste modules live stonden met kwekerij WB Gerbera. Ze hebben in de tussentijd hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de API-koppeling voor hun kwekers. FreshPortal was de eerste die directe verkoop partijen en de klok levering ondersteunde. FreshPortal heeft de volgende modules gekoppeld: Catalogus Directe verkoop partijen, Verkooporders, Kloklevering.

Ook Florinet is een volledig cloud-based ERP software product, waar veel kwekers in de sierteeltsector gebruik van maken. Florinet biedt vele koppelingen met andere softwaresystemen, zodat een groot deel van kwekerprocessen geautomatiseerd kan worden. Zo hebben de mensen van Florinet het afgelopen jaar ook hard gewerkt aan de API-koppeling en de modules die gekoppeld worden aan Floriday. Florinet was als eerste met Helvoort Chrysanten gekoppeld voor de module externe voorraad waarmee hun klanten de dienst Fulfillment van RFH konden gebruiken. Florinet heeft de volgende modules gekoppeld: Catalogus, Directe verkoop partijen, Verkooporders, Externe voorraad.

bron: Royal FloraHolland


30-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS