vrijdag 25 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Concept Factory organiseert Kickstart Trends: on- en offline kennis delen

Concept Factory organiseert Kickstart Trends: on- en offline kennis delen

Na een succesvolle eerste Kickstart Trends organiseert Concept Factory samen met 3House Productions op donderdag 10 september het webinar “Kickstart Trends.” Deze keer met vier trendthema’s voor het seizoen Autumn | Winter 21/22.

In het voorjaar organiseerde doemarketingbureau Concept Factory en trendbureau 3House Productions voor de eerste keer een trendwebinar. “Met meer dan 20 deelnemers zijn we heel goed van start gegaan”, vertelt Anouk Koreman, trendspecialist bij Concept Factory. “Na een grondige evaluatie hebben wij het webinar uitgebreid; we behandelen nu vier trendthema’s. Bovendien hebben we een Toolbox toegevoegd aan de dienst. De Toolbox bestaat uit moodboards, kleurenseries, materialen en beschrijvingen van de vier trendthema’s. Hiermee kunnen deelnemers nog beter de ‘theorie’ vertalen naar de praktijk en hun product- en conceptontwikkeling echt een kickstart geven. Het is waardevolle input voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen of productlijnen.”

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich tot en met donderdag 20 augustus aanmelden. Alle deelnemers ontvangen vooraf de Kickstart Toolbox met de moodboards van vier trendthema’s, aangevuld met beschrijvingen, kleurenseries en materialen. Tijdens het interactieve webinar gaan de trendspecialisten dieper in op de thema’s, wordt er verteld hoe je zelf met trends aan de slag kunt gaan en kunnen er vragen worden gesteld. Gewoon heel praktisch dus.
Aanmelden kan via deze link.


29-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS