dinsdag 25 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

deBloemist.nl finalist Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek

deBloemist.nl finalist Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek

De drie finalisten voor de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek zijn bekend! deBloemist.nl uit Rijnsburg strijdt in de finale tegen Chocolaterie Pierre uit Hillegom en groenteburger producent To Maat uit Rijnsburg. De jaarlijkse prijs van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk heeft als doel duurzaam ondernemen in de streek te belonen.

Heleen Hooij, wethouder Duurzaamheid van de gemeente Teylingen, reikte op 23 juli de oorkondes uit aan de drie ondernemers. Namens de jury daagde Teuntje van Delft de Finalisten van 2020 uit. “Jullie moeten ons de komende maanden verrassen. Met nóg meer duurzame activiteiten of met nog meer bewijs van de resultaten die je nu al behaalt.” De drie finalisten Thomas Clavaux, Marjolijn Balk en Gert van Soest hoorden het met plezier aan. “En jullie zijn nu al een voorbeeld voor de streek!”

deBloemist.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van bloemen, boeketten en cadeaus. De jury is erg te spreken over de werkwijze van eigenaar Thomas Clavaux en zijn team: "deBloemist.nl investeert in slimme automatisering, energiebesparende maatregelen en in zijn medewerkers. Met bijna 75% MPS gecertificeerde bloemeninkoop doet hij het in zijn branche erg goed. Een uitblinker op zijn gebied."

De uiteindelijke winnaar zal op 8 oktober bekend worden gemaakt, tijdens de grote finale in het Fioretti College in Lisse.


28-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS