donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Met speciale FloriWorld Bus naar nieuwste bloemenattractie

Met speciale FloriWorld Bus naar nieuwste bloemenattractie

De nieuwste bloemenattractie van Nederland, Floriworld, heeft op 1 juli 2020 haar deuren geopend op het terrein van FloraHolland Aalsmeer. Jong en oud kunnen er het hele jaar door terecht om te genieten van de mooiste (virtuele en echte) bloemen en planten. De attractie biedt talloze interactieve ruimtes, fotowaardige plekken, een 4D-voorstelling, een echte bloemenveiling en natuurlijk vele bloemen en planten. Om een bezoek aan FloriWorld nog aantrekkelijker te maken is er nu ook de Floriworld Bus. 

Foto van Floriworld Bus

Deze brengt bezoekers vanaf opstapplaatsen in Hoofddorp, op Schiphol en bij de Amsterdam RAI naar FloriWorld. Bezoekers kunnen nu een combiticket kopen voor de heen- en terugrit met de bus en voor de toegang tot FloriWorld. Ook krijgen ze er een kop koffie of thee en appeltaart bij. Dit vriendelijk geprijsde arrangement maakt FloriWorld hét uitje om deze zomer te beleven. Tickets voor volwassenen kosten € 27,95. Tickets voor kinderen zijn te koop voor € 20,00. Alle tickets zijn te reserveren via de site.

Bloemen echt beleven

FloriWorld is een 3000 m2 grote toeristische attractie, waarin duizenden bloemen en planten te zien zijn. Of beter gezegd: waar bezoekers bloemen echt kunnen beleven. FloriWorld is namelijk geen museum, maar een uniek dagje weg. Bezoekers lopen door 14 verschillende shows, films en ruimtes waar zij steeds iets anders kunnen beleven. Dat varieert van een 4D-film in een trouwzaal tot een bloemenveilingspel. Verder zijn er exposities te bewonderen, kunnen kinderen knutselen met bloemen, is er een Amsterdamse gracht nagebouwd, kun je alles ontdekken over de bloemenindustrie en is er een kleurrijke selfieruimte. Jong en oud hoeven zich niet te vervelen.

Coronaproof

FloriWorld is volledig afgestemd op de RIVM-maatregelen. Door de hele attractie staan desinfectieautomaten en er is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Verder zijn in de bus mondkapjes verplicht. Dat maakt een uitstapje naar FloriWorld veilig en coronaproof.

 


27-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS