dinsdag 19 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Directielid en medeoprichter Dummen Orange Harry Kloppenburg overleden

Directielid en medeoprichter Dummen Orange Harry Kloppenburg overleden

Harry Kloppenburg, directielid en één van de oprichters van Dümmen Orange is woensdag 15 juli onverwacht overleden. Dit meldt Dümmen Orange: "Met groot verdriet kondigt Dümmen Orange aan dat ons directielid Harry Kloppenburg onverwacht op 15 juli is overleden. Hij was een grote leider in de transformatie van de wereldwijde sierteeltsector."

De 61-jarige Kloppenburg was een van de oprichters van Dümmen Orange en een baanbrekende zakenman die op zoek was naar nieuwe wegen en innovaties op het gebied van de sierteelt. In 2010 begon hij aan een reis om de veredeling en levering van de wereldwijde top 10 van sierteeltgewassen te integreren in één bedrijf, waardoor klanten een portfolio van producten kregen die het modieuze karakter van de industrie zouden dienen. Dit heeft met succes geleid tot de oprichting van Dümmen Orange als een wereldleider in de sierteelt.

"Harry's persoonlijkheid heeft bijgedragen aan de familie cultuur van het bedrijf. Zijn kinderen en later zijn kleinkinderen stonden centraal in zijn privéleven. Diezelfde passie toonde hij in zijn coaching en training van medewerkers. Terwijl het bedrijf groeide qua klanten en producten, was Harry toegewijd en zorgde ervoor dat de stem van de klant in alle vergaderingen werd gehoord. Passie en continue verbetering gecombineerd met grenzeloze oplossingen omschrijven zijn houding en gedrevenheid het beste.

Harry Kloppenburg wordt herinnerd voor zijn bijdragen aan de professionalisering van de wereldwijde sierteeltsector en velen van ons zullen nooit vergeten hoe hij ons heeft gestimuleerd om geweldige oplossingen en nieuwe concepten naar voren te brengen voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Onze gedachten gaan uit naar zijn naaste familie en vrienden." 


16-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt

R.I.P. Harry 🌹🙏🌹

Een van mijn eerste opdrachtgevers in de sierteeltsector, is niet meer. Een zeer gepassioneerd mens, waar we enkele jaren terug getuigen mochten zijn van een prachtfeest in Noordwijk. Heel veel sterkte voor zijn naasten!

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS