donderdag 1 oktober 2020
Rijksoverheid COVID-19 FN TOP add

Royal FloraHolland benoemt nieuwe locatiemanager Eelde

Royal FloraHolland benoemt nieuwe locatiemanager Eelde

Per 1 augustus aanstaande heeft Royal FloraHolland Thomas Bugel benoemt tot nieuwe locatiemanager Eelde. Thomas Bugel is per die datum benoemd tot Locatiemanager Eelde. Bugel werkt sinds oktober 2018 bij Royal FloraHolland als Continuous Improvement- en Transitiemanager en is het afgelopen jaar vooral betrokken bij het programma Eelde Toekomstvast.

De jaren hiervoor heeft de 34-jarige Bugel bij PostNL gewerkt in verschillende managementrollen en Lean Six Sigma-functies. In de rol van Locatiemanager Eelde volgt Bugel Aad van den Enden op, die naast zijn huidige functie als Manager Commerciële Operatie & Support, de afgelopen jaren ook verantwoordelijk was voor locatie Eelde.

"Met het benoemen van Thomas als locatiemanager halen we iemand binnen die de locatie Eelde kent en ook goed op de hoogte is van het strategische programma Eelde Toekomstvast. Bovendien heeft hij de commerciële ambitie om de dienstenomzet van Eelde in de komende drie jaar aanzienlijk te vergroten", zegt CCO Ruud Knorr over de benoeming van Bugel. Vanuit zijn rol zal Bugel het MT Eelde aansturen waarin ook Liezeth Ouendag en Theo Kremer zitting nemen. "Met de huidige uitdagingen ben ik blij dat we Eelde hebben kunnen versterken met een dedicated locatiemanager. Ik ben er van overtuigd dat Thomas met zijn team de ontwikkeling van Eelde zowel voor de sierteelt als voor RFH tot een succes gaat maken" vervolgt Knorr.

Bugel zelf is vereerd en trots dat hij aan de slag mag gaan als vestigingsmanager in Eelde: "Ik heb Eelde leren kennen als een locatie met betrokken, bevlogen en kundige medewerkers." Hij ziet het moment van instappen in deze rol als bijzonder nu Eelde op het punt staat een grote stap voorwaarts te maken. "De kansen voor de toekomst zijn talrijk. Samen ontwikkelen we mogelijkheden voor groei door kwekers en kopers met elkaar te verbinden en nieuwe diensten aan te bieden. We gaan van Eelde binnen het concern een toonaangevende hub en dé bloemistenlocatie van Noord-Europa maken. De toekomst begint in Eelde."


16-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWAnthura


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS