donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Kelos Celosia Candela Pink van Beekenkamp wint All American Selections prijs

Kelos Celosia Candela Pink van Beekenkamp wint All American Selections prijs
Beekenkamp Plants Ornamentals heeft met de Kelos Celosia Candela Pink de Regionale All-American Selection (AAS) prijs gewonnen. De AAS-jury noemde de Kelos Candela Pink zelfs "The Energizer Bunny" die maar blijft bloeien!
 
All-America Selections is een onafhankelijke non-profitorganisatie die nieuwe, nooit eerder verkochte rassen voor de tuinbouw test. Nieuwe variëteiten worden door deskundige juryleden getest en beoordeeld. De beste rassen worden bekroond tot AAS winners.
 
 
De unieke pluimen van de Candela Pink hebben heel het seizoen hun kleur behouden. Volgens de jury is het een perfecte plant om hoogte en variatie toe te voegen aan mixpotten. Buiten de unieke uitstraling en kleur werd er ook gekeken naar extra voordelen. Zo kan de Candela Pink goed gebruikt worden voor massabeplanting en algemeen tuingebruik én is het is ook een perfecte plant om droogbloemen van te maken.
 
“Het is al een voorrecht om met onze veredelingsafdeling samen te werken. Het ontvangen van zo'n kostbare erkenning maakt de vreugde en trots alleen maar groter. De felroze kleuren van de Candela Pink passen perfect bij de slogan van de Kelos-serie: Splash of colours", aldus Sirekit Mol, Marketing Manager van Beekenkamp.
  

10-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Adomex


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS