donderdag 13 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Floriworld klaar om toeristen te ontvangen

Floriworld klaar om toeristen te ontvangen

Na de eerdere online opening van FloriWorld heeft de nieuwste bloemen- en plantenexperience van Nederland per 1 juli nu ook echt haar deuren geopend. Ze is klaar om toeristen te ontvangen vanuit Nederland en het buitenland. Alleen het gebouw zelf is met de kleurrijke gevelbeplanting, die de Nederlandse bloembollenvelden representeert, al een echte eyecatcher.

Vorige week al zijn de bewoners van Aalsmeer langs geweest om als allereerste een uniek bezoek aan FloriWorld te brengen. De reacties waren ontzettend lovend en Aalsmeerders zijn trots op de nieuwe attractie in hun dorp.  

Bezoekers lopen zelfstandig door de 14 verschillende shows, films en ruimtes waarin zij op spectaculaire wijze de magie van echte en virtuele bloemen beleven. Bij de entree krijgt de bezoeker een bandje met een RFID-chip, hiermee kan de bezoeker zijn of haar persoonlijke bloem en plant- voorkeuren aangeven. Je kunt kiezen welke kleur bloem jij het mooist vindt, maar op dit bandje worden ook jouw selfies opgeslagen, zodat je deze thuis nog eens kan bekijken. De favoriete bloemen, planten en foto’s worden verwerkt in de verschillende shows, hierdoor wordt FloriWorld écht een persoonlijke beleving.

Er is een bloemenveiling waar je het veilingspel kunt spelen met echte FloriCoins en kunt bieden op een boeket bloemen dat je kunt houden, weggeven of doneren aan een goed doel. Maar er is ook een 4D-film over bruidegom Daan die op weg naar zijn bruiloft zijn bruidsboeket vergeet en in een tulpenveld belandt.  

UserFiles/FWF9388.jpeg

Coronaproof

Als bezoekers binnenkomen, worden zij welkom geheten door een hostess en vriendelijk verzocht om de handen te desinfecteren. Door de hele attractie staan desinfectieautomaten en is er genoeg ruimte om afstand te houden, volledig coronaproof dus!   

Openingsaanbieding

In juli en augustus is er een speciale openingsaanbieding, waarmee bezoekers  maar liefst €6,- korting krijgt op een ticket. Een ticket voor volwassenen is nu €17,50 en een ticket voor kinderen is €10,-. Kaartjes kunnen besteld worden via www.floriworld.nl. 


02-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS