donderdag 13 augustus 2020
FN TOP add Zomervakantie

TV-tuinman Lodewijk op televisie met eigen tuinprogramma

TV-tuinman Lodewijk op televisie met eigen tuinprogramma

Tv-tuinman Lodewijk Hoekstra komt na de zomer met een eigen tuinprogramma op de televisie. Onder het motto 'verbeter de wereld, begin in je eigen tuin' gaat de tv-tuinman in zijn nieuwe programma Lodewijks Groene Geluk, op pad om Nederlanders te helpen bij het vergroenen van hun tuin en hun directe leefomgeving. De naam van het programma is dezelfde als de eigen rubriek die Lodewijk had in het programma De Grote Tuinverbouwing en borduurt voort op deze rubriek. Beide programma's worden uitgezonden op SBS 6.

foto: NL Greenlabel

Hoekstra is voorvechter voor een duurzame wereld en mede-oprichter van NL Greenlabel. In het nieuwe programma wil hij nog meer de visie en waarden van NL Greenlabel uitdragen naar een groot publiek. "Voor het eerst in de tv-geschiedenis krijgen klimaatbestendig en biodivers inrichten van tuin en leefomgeving een platform op de landelijke (commerciële) televisie. Hiermee is Lodewijks Groene Geluk ook zeer aantrekkelijk voor partners om mee te liften op het bereik van het tv-programma!", aldus de tv-tuinman.

Tussen 2004 en 2016 was Lodewijk Hoekstra te zien als tv-tuinman bij het populaire RTL-programma Eigen Huis & Tuin. In 2018 stapte hij over naar SBS6, waar hij in De Grote Tuinverbouwing wekelijks in een speciale bus door het land toerde om mensen op plezierige wijze te leren over duurzaamheid en hoe makkelijk het is om met groen aan de slag te gaan. 

 

 

 


Leandra de Boef | 02-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS