woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Weer meer personen toegestaan in afmijnzalen Royal FloraHolland

Weer meer personen toegestaan in afmijnzalen Royal FloraHolland

Vanaf 1 juli is het toegestaan om met meer dan 100 personen op 1,5 meter afstand van elkaar in één (binnen)ruimte te zijn. Daarom zijn ook de afmijnzalen van Royal FloraHolland vanaf vandaag weer toegankelijk voor meer dan 100 personen. Hierbij blijft wel de richtlijn van kracht om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

De versoepeling geldt voor de afmijnzaal in Rijnsburg, afmijnzaal G Aalsmeer en afmijnzaal Eelde. In Rijnsburg wordt de afmijnzaal toegankelijk voor maximaal 150 personen, in afmijnzaal G Aalsmeer wordt de plantentribune toegankelijk voor maximaal 150 personen en afmijnzaal Eelde wordt toegankelijk voor maximaal 118 personen. "In de overige afmijnzalen blijft het aantal personen dagelijks altijd onder de 100, daarom verandert er daar niets", stelt Royal FloraHolland.

De overheid vraagt om bij ruimtes waar meer dan 100 personen bij elkaar kunnen komen dagelijks vooraf te registreren en te vragen naar gezondheidsklachten. Bij binnenkomst van de afmijnzaal dient iedereen zich dus te registeren bij een van de medewerkers van Royal FloraHolland. Bij het bereiken van het maximum aantal personen geldt vol = vol.

Royal FloraHolland Eelde - foto Sonja Renkema

 


01-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS