dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Oprichting Co÷peratie Touch Me is een feit

Oprichting Co÷peratie Touch Me is een feit

Telersvereniging Touch Me+ is per 1 juli officieel een coöperatie. De oprichting Coöperatie Touch Me+ is door het voltallige bestuur getekend bij notaris mr. Drs. Remmerswaal. Peter van de Pol van Schoneveld Breeding, voorzitter Gertjan Sosef van Ammerlaan Sosef, Alex Gevers van Gevers Planten en Nick Voskamp van SV.CO tekenden er voor de wijziging van de organisatiestructuur. De oprichting van de coöperatie zal later dit jaar gevierd worden tijdens de jaarlijkse Touch Me Relatie-Dag.

V.l.n.r. notaris mr. Drs. Remmerswaal, Gertjan Sosef van Ammerlaan Sosef en Peter van de Pol van Schoneveld Breeding

Het unieke samenwerkingsverband tussen veredelaar en kwekers bestaat uit zeven leden. Ammerlaan-Sosef, OK-Plant, Berkhout Plants, Loos Plants, Gevers Planten, SV.CO en Sjaak Buijs werken samen met licentiekweker Vreugdenhil Young Plants en veredelaar Schoneveld Breeding aan productie, verbetering en promotie van de Primula obconica. Daarnaast heeft de coöperatie ook de exclusiviteit van verkoop binnen Europa van de Primula obconica Pricanto en MINI. 

Doel van de coöperatie is het bevorderen van duurzame groei van de gehele productgroep Primula obconica op de Europese markt. De coöperatie voert houdbaarheidstesten en kwaliteitstesten uit om de Primula obconica kwalitatief nog verder te ontwikkelen. Vanuit werkgroepen wordt gewerkt aan productontwikkeling aan de hand van thema’s als kwaliteit, marketing, sales en marktverkenning.

Sweet Kisses

Met elkaar ontwikkelde de actieve groep leden al het merk Sweet Kisses. Dit Retail concept met verschillende verpakkingsmogelijkheden biedt de consument in één oogopslag duidelijkheid over de Primula obconica: een vrolijke bloeier die meer dan dertig dagen bloeiplezier biedt. De omloopsnelheid is hoog en de houdbaarheid in het schap is bewezen hoger dan gemiddeld.  

 


01-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS