woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Distributiecentrum Intratuin verhuist van Venlo naar Den Bosch

Distributiecentrum Intratuin verhuist van Venlo naar Den Bosch

Het distributiecentrum van Intratuin op het Fresh Park in Venlo gaat dicht. Het dc van Intratuin verhuist naar verluidt in oktober naar Den Bosch, waar Intratuin haar logistiek voortaan uitbesteedt aan logistiek dienstverlener ID Logistics. De logistiek dienstverlener zal daarvoor in Den Bosch een groot deel van een nog in aanbouw zijnd distributiecentrum gaan huren.

Op bedrijventerrein De Rietvelden bouwt Heembouw in opdracht van logistiek vastgoedondernemer WDP momenteel een modern dc van in totaal 55.000 vierkante meter. 23.000 hiervan neemt ID Logistics in gebruik voor Intratuin. De andere huurders van het dc zijn online groothandel Sanitairwinkel.nl en de lokale logistiek dienstverlener Spierings Smart Logistics. Het moderne dc is ontworpen door de eigen architecten van Heembouw.  

ID Logistics beschikt wereldwijd over 5,5 miljoen vierkante meter aan distributiefaciliteiten. In Nederland is de logistiek dienstverlener sinds de zomer van 2019 ook verantwoordelijk voor de logistiek van Mediamarkt. 

foto: Heembouw architecten

 


30-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS