woensdag 8 juli 2020
Let Hope Bloom Meesterlijk geschikt

Artisan opent nieuwe winkel voor verkoop aan consument

Artisan opent nieuwe winkel voor verkoop aan consument

Orchideeënkweker Artisan opent op 1 juli de deuren van haar nieuwe winkel aan de kwekerij. In de winkel van maar liefst 50m2, kan de consument terecht voor de mooiste orchideeën cadeaus.

De kweker had al een kleine shop achterin de kwekerij, maar een toenemende interesse van de consument heeft er voor gezorgd dat besloten is om een nieuwe winkel te maken, die coronaproof ingericht is. De nieuwe winkel kent een ruime opzet met veel keus aan orchideeën van hoge kwaliteit. Ook zijn er arrangementen te koop, die geheel naar wens van de klant gemaakt kunnen worden.

Er is een uitgebreid assortiment aan bijpassende potten, van klein tot groot! De eigentijdse interieuritems van de bekende Living Collection van Artisan zijn ook in de winkel te vinden. Een cadeautje voor jezelf of voor een ander! In de toekomst wordt de winkel verder uitgebreid en zijn er plannen om workshops te verzorgen.

Speciale openingsactie

Tijdens de eerste week van de opening (1-3 juli) geldt er een mooie actie: bij aankoop van een 4-of 5 tak orchidee krijg je er een mooie pot bij cadeau. De nieuwe winkel is vanaf 1 juli te bezoeken van maandag t/m donderdag van 9-17 uur, vrijdag 9-16 uur en op zaterdag van 9-12 uur.


29-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS