donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Addenda viert start Hebe seizoen weer met zomertuinfeestje

Addenda viert start Hebe seizoen weer met zomertuinfeestje

Addenda viert ook dit jaar de zomer met Hebe met een zomertuinfeestje bij Addenda kweker “Boomkwekerij Out” in Hazerswoude-Dorp. Op woensdag 8 juli en donderdag 9 juli zijn relaties en geïnteresseerden van harte welkom om samen het Hebe seizoen te openen. Natuurlijk wordt het tuinfeestje gehouden volgens de richtlijnen van het RIVM. Wie het zomertuinfeest mee wil vieren, dient zich ook vooraf aan te melden.

foto: L. de Boef

Tijdens het zomertuinfeestje introduceert Addenda dit keer drie nieuwe Hebe’s; Vinoa, Donna Eva en Petita Blue “improved“. De Hebe Vinoa is helemaal nieuw. "Na jaren veredeling is Addenda erin geslaagd een Hebe te ontwikkelen met unieke glanzende blaadjes in een wijnrode kleur. Vandaar de naam, van het Franse vin en het Italiaanse vino. De goed vertakkende en compacte Hebe heeft een luxe uitstraling en geeft met z’n dieprode blad en paarse bloempluimen een mediterrane touch aan je tuin of balkon: la dolce vita."

Het zomertuinfeestje van Addenda vindt plaats op woensdag 8 juli en donderdag 9 juli 2020 van 09.00 tot 17.00 uur bij Boomkwekerij Out, Burgermeester Smitweg 12, 2391 ND, Hazerswoude-dorp


29-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS