donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Nieuwe Dreams Rhodee vernoemt naar kleindochter An Beekenkamp

Nieuwe Dreams Rhodee vernoemt naar kleindochter An Beekenkamp

Ze is schattig, krachtig en valt op door haar prachtige, vrolijke verschijning. Hiermee heeft de nieuwe begonia Dreams Rhodee van Beekenkamp Plants Ornamentals dezelfde eigenschappen als Rhodee, de kleindochter van An Beekenkamp. Niet voor niks is de nieuwe plant naar haar vernoemd.

"Ik was blij verrast toen de marketing afdeling mij kwam vertellen dat zij een prachtige, sterke plant gingen lanceren en dat zij haar graag naar mijn tweede kleindochter “Rhodee” wilde vernoemen", aldus een trotse An Beekenkamp. "Voor de zekerheid heb ik overleg gehad met mijn dochter, maar zij was minstens zo blij en trots als ik met dit prachtige geboorte bericht. De plant staat al een aantal weken te schitteren bij mij in de tuin en bij mijn dochter op tafel.”

De diep roze kleur van de dubbelbloemige begonia komt extra goed uit de verf door het contrast met het donkergroene blad. De bloemen lijken roze roosjes en door de ronde vorm en de compacte groei is deze plant ook geschikt voor kleine potmaten. Rhodee geeft met haar prachtige kleur en sterke karakter iedere woonkamer, tuin of patio een kleurrijke boost. De Dreams is vorig jaar in de showtuin getest op houdbaarheid, toen nog onder "BEEL4100", en is beoordeeld met een 4.8 van de 5 punten.


Leandra de Boef | 29-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Adomex


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS