dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Nieuw bestuur Greenport Duin- en Bollenstreek

Nieuw bestuur Greenport Duin- en Bollenstreek

Stichting Greenport Duin- en Bollenstreek heeft een nieuw bestuur. Sinds 1 april 2020 heeft het zeven bestuursleden. Elk van hen verbonden aan het vak, waardoor de de Greenport korte lijnen en veel inhoudelijke kennis heeft binnengehaald.

Het nieuwe bestuur bestaat uit bestuursvoorzitter en wethouder van de gemeente Lisse Kees van der Zwet​, bestuurslid en wethouder gemeente Katwijk Gerard Mostert, bestuurslid en regiodirecteur van de Greenport en Metropool Claudia Chi​, bestuurslid en voorzitter Royal Anthos Henk Westerhof​,​ bestuurslid en directeur Keukenhof Lisse Bart Siemerink​, bestuurslid en voorzitter KAVB Kring Bloembollenstreek Piet van der Poel en bestuurslid en eigenaar kwekerij Esmeralda Marcel van Vliet.

In verband met de coronapandemie wordt het bestuur nu pas bekend gemaakt. Op het moment dat het bestuur van start ging, brak de pandemie uit en werd ook de Greenport ongenadig hard geraakt. "Op dat moment was het vooral alle hens aan dek en geen tijd voor mooie sier", aldus besruursvoorzitter Van der Zwet. "Nu er iets meer rust gekomen is, stellen we de mensen graag voor die zich sterk maken voor een sterk en vitaal sierteeltcluster in de Duin- en Bollenstreek."

In onderstaande video licht Van der Zwet toe waar de Greenport voor staat.  


Leandra de Boef | 29-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107WERKENBIJGGRS


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS