dinsdag 19 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

World Horti Center zet innovaties in de spotlight tijdens Summer Of Innovation

World Horti Center zet innovaties in de spotlight tijdens Summer Of Innovation

World Horti Center stelt een hele zomer lang de laatste innovaties in de glastuinbouw centraal tijdens de Summer Of Innovation. Van 20 juli tot en met 4 september zet het 'clubhuis van de tuinbouw' innovaties in de spotlight met zowel een tijdelijke expositie als met diverse online en offline events.

Een aantal pleinen in het kennis- en innovatiecentrum worden omgebouwd tot expo-plein, waar bezoekers in kleine groepjes diverse nieuwe modellen, concepten en innovaties kunnen bewonderen. De route leidt de groepjes ook langs de diverse highlights die permanent in World Horti Center te vinden zijn, zoals de vernuftige waterruimte, de All Climate Greenhouse en de stands van de participanten.

Naast de tour worden tal van andere activiteiten georganiseerd rondom innovatie in de glastuinbouw. Zo staan er een aantal Pizza@WHC’s gepland; onder het genot van pizzapunten wordt in elke sessie één actueel onderwerp besproken met belanghebbende partijen, bijvoorbeeld over digitale veiligheid in de kas. Elke sessie heeft als doel partijen bij elkaar te brengen en creatief te laten brainstormen met elkaar. Én om de sessie een concreet vervolgtraject te geven, waaruit nieuwe samenwerkingen, ideeën en innovaties ontstaan en worden uitgewerkt.

Met de Summer Of Innovation wil World Horti Center het samenwerken en innoveren in de veerkrachtige glastuinbouwsector stimuleren. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.

beeld: World Horti Center

 


Leandra de Boef | 26-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS