dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Extra collectieve bloemen- en plantencampagne in september

Extra collectieve bloemen- en plantencampagne in september

Onder de noemer ‘Fill the distance with beauty’ wordt na de zomer een extra bloemen- en planten campagne gelanceerd. Bloemenbureau Holland (BBH) kondigde al eerder aan met een extra campagne te komen. De campagne is een initiatief dat ontstaan is vanuit de sector. Wat startte als ‘we moeten iets doen’ is inmiddels uitgegroeid tot een nieuw campagneconcept onder de noemer ‘Fill the distance with beauty’.

Positieve samenwerking

De collectieve campagne, die consumenten direct aanzet om bloemen en planten te kopen, is het resultaat van een positieve samenwerking tussen ruim 30 internationale partijen. "Een brede vertegenwoordiging van stakeholders die ondanks de coronacrisis bereid is om tijd en geld in de campagne te steken" laat coördinator Bloemenbureau Holland weten. Het laat weten erg blij te zijn met de bijdragen en doet zelf ook een flinke duit in het zakje. 

Bloemen en planten overbruggen afstand

‘Fill the distance with beauty’ staat stil bij de onderlinge emotionele en fysieke afstand die we allemaal ervaren sinds het begin van de coronacrisis. Afstand die we juist met bloemen en planten zo krachtig kunnen opvullen. “Planten en bloemen zijn logische producten om invulling te geven aan gemis. We hebben de afgelopen periode gezien hoe vanzelfsprekend bloemen en planten blijdschap, hoop en geluk symboliseren”, legt country manager Nederland Simone Dussine uit. De details van de campagne zijn op dit moment nog niet bekend. Wel staat vast dat ‘Fill the distance with beauty’ het overkoepelende thema wordt, dat in de verschillende landen vertaald zal worden naar een passende titel. 

 

 

 


26-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS