dinsdag 19 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Royal FloraHolland zet in op corona proof Trade Fair Aalsmeer

Royal FloraHolland zet in op corona proof Trade Fair Aalsmeer
Royal FloraHolland zet in op een corona proof Trade Fair Aalsmeer op 4 t/m 6 november 2020. Nu het weer mogelijk wordt om grootschalige evenementen te organiseren met inachtneming van de ’1,5 meter regel’ neemt de organisatie van de beurs maatregelen om de Trade Fair Aalsmeer volgens de RIVM richtlijnen te kunnen organiseren. Eind augustus beslist Royal FloraHolland of de Trade Fair definitief doorgaat.
 
Er wordt bij het organiseren van de beurs ingezet op strenge maatregelen, die eventueel versoepeld kunnen worden als dat tegen die tijd mogelijk is. Wie de beurs wil bezoeken zal zich hiervoor in moeten schrijven voor een bepaald tijdslot. Toegang tot wordt alleen mogelijk op vertoon van een toegangsbewijs voor een bepaald tijdslot. Om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen verwelkomen zijn er ruimere openingstijden en wordt mogelijk zelfs de dinsdag als extra beursdag toegevoegd. Voor de standbemanning komt er een maximum aan het aantal personen standbemanning, gerelateerd aan m2 stand oppervlakte. Ook zal er meer beveiliging bij in- en uitgangen ingezet worden en zijn er vaste looproutes. Naast het inrichten van een ‘corona proof’ restaurant, zal er ook coffee-to-go catering worden aangeboden.
 
Voorwaarden om de beurs ook daadwerkelijk door te laten gaan, zijn dat er naast genoeg deelname van exposanten, ook voldoende internationale bezoekers naar de beurs kunnen en zullen komen. Royal FloraHolland zal de internationale belangstelling onderzoeken bij klanten en eerdere bezoekers van de Trade Fair Aalsmeer. 

De organisatie laat weten dat momenteel het maximum aantal exposanten overigens al bereikt is. Bedrijven die zich nu nog aanmelden komen op een reservelijst. Ondanks dat Royal FloraHolland pas eind augustus beslist of de beurs definitief door gaat, kunnen deelnemers maar tot en met 15 juli kosteloos annuleren. Eind juli volgt de bevestiging, waarna de gebruikelijke deelnemersvoorwaarden van toepassing zijn. 

 
 

Leandra de Boef | 25-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS