woensdag 8 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Nieuw bij... Bosman van Zaal

Nieuw bij... Bosman van Zaal

Bosman van Zaal in Aalsmeer heeft onlangs het team versterkt met Ben van der Heide als Chief Sales Officer. In deze functie is hij, samen met Manager Sales & Marketing Ronaldt Thoen, verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de turnkey kassenbouwer.

Van der Heide zal bij Bosman van Zaal vooral zijn aandacht richten op de structurele groei van de organisatie, bewaking van de kwaliteitsstrategie en hij zal zich focussen op de integratie van nieuwe ontwikkelingen, zoals vertical farming, klimaatcontainers en andere innovaties. Hij is een ervaren tuinbouwman, die internationaal veel kennis opgedaan heeft als managing director van een gerenommeerd foliekassenbouwbedrijf.

Links Ronaldt Thoen en rechts Ben van der Heide

Bosman Van Zaal ontwikkelt en bouwt complete tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland. Het bedrijf is enkele jaren geleden ontstaan uit een samenvoeging van Bosman, een gerenommeerde kassenbouwer die binnenkort haar 100-jarig bestaan viert, en logistiek expert Van Zaal, die al vanaf 1968 internationaal actief is. De projecten van Bosman Van Zaal zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen en de laatste inzichten voor het duurzaam en efficiënt telen van voedingsmiddelen, sierteeltproducten en planten voor de cosmetische en farmaceutische industrie. 


25-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS