woensdag 8 juli 2020
Meesterlijk geschikt Let Hope Bloom

DeBloemist.nl genomineerd voor Duurzaamheidsprijs Bollenstreek

DeBloemist.nl genomineerd voor Duurzaamheidsprijs Bollenstreek

Online boekettenverkoper deBloemist.nl in Rijnsburg is genomineerd voor de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek 2020. Bij de Voorronde van de Duurzaamheidsprijs nomineerde de jury To Maat, Support Points, Pure Sportswear, Kunstklank, Chocolaterie Pierre en De Bloemist. “Dat zijn de ondernemers die de jury het meest kansrijk vindt.”

deBloemist bestaat bijna dertig jaar en is specialist op het gebied van bloemen bezorgen, zowel nationaal als internationaal. Duurzaam werken helpt hen vooral bij zo efficiënt mogelijk werken: vrijwel papierloos en in een energiezuinig pand. Maar duurzaam werken betekent voor hen ook: inkopen doen in de directe omgeving, bij lokale kwekers van zoveel mogelijk leveranciers met een eigen milieucertificaat.

Uit de genomineerden krijgen voor de volgende ronde bezoek van de jury. Dan wordt de tijd genomen om naar het hele verhaal te luisteren. En wordt bij het bedrijf of op locatie goed meegekeken achter de schermen. "Het gaat de jury dan ook om meer dan alleen Mens, Milieu en Maatschappij. Wij willen dan ook zien hoe innovatief een bedrijf is en hoe groot de impact is op de Duin- & Bollenstreek." Op 22 juli wordt bekend gemaakt wie van de genomineerden de Finalisten zullen zijn.

De Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek wordt in opdracht van de gemeenten Hillegom, Teylingen, Noordwijk, Lisse en Katwijk georganiseerd door Van Dalen communicatie uit Leiden.  


24-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS