donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Beauty Queens aankomende herfst in verrassende kleurencombinaties

Beauty Queens aankomende herfst in verrassende kleurencombinaties

“De nieuwe Beauty Queens zijn al helemaal gekleed op het herfstseizoen", glimlacht Martin Holz van Gartenbau Holz als hij de nieuwste rassen van de Beauty Queens presenteert. Naast de solitaire Erica gracilis in sprekende kleuren, introduceert Holz dit jaar ook de Erica gracilis gemengd in verschillende kleurcombinaties, met twee kleuren of vier kleuren in een pot. Alle noviteiten zijn nu eindelijk in voldoende grote hoeveelheden beschikbaar en voldoen daarmee aan de hoge vraag van de afgelopen twee jaar.

 

"Ze schitteren nu al op het veld en zullen straks in augustus in een uitstekende kwaliteit de verkoop in gaan”, vertelt Holz, die met zijn team hard werkt om er een voor iedereen een uitstekend herfstseizoen van te maken. "De komende weken willen we echt gas gaan geven ”. Hij heeft er alle vertrouwen in dat de Heide herfst van 2020 voorspoedig zal verlopen: "We zijn optimaal voorbereid en kunnen onze klanten 110 procent ondersteunen in succesvol ondernemen".

De populaire Beauty Queens staan volgens Holz bij eindklanten niet alleen bekend om hun felle kleuren, maar ook om hun typische “zuigervormige” bloeiwijzen en hun duurzaamheid. De bedrukte groene pot met het gouden "Beauty Queens" -logo, EAN-code en meertalige verzorgingstips is al jaren een kenmerk voor de "koninginnen onder de heideplanten".

Alle rassen en varianten van de Beauty Queens zijn in augustus tot oktober en met beschikbaar in de potmaten 7, 12 en 17 cm. Een milieuvriendelijke en duurzame productie is voor Holz een vanzelfsprekendheid en wordt gegarandeerd door de MPS-A certificering.
 


Leandra de Boef | 24-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS