woensdag 8 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Robert-Jan de Goeij nieuwe commercieel directeur van Codema

Robert-Jan de Goeij nieuwe commercieel directeur van Codema

Robert-Jan de Goeij is de nieuwe commercieel directeur en aandeelhouder van Codema. Met de benoeming van De Goeij is de directie volgens Codema op sterkte. Het bedrijf is voor De Goeij geen onbekende. Hij was eerder in de tuinbouw werkzaam bij kassenbouwer Dalsem en de leverancier van assimilatiebelichting Megaphoton en had in deze functies al regelmatig contact met het bedrijf.

De Goeij heeft de nodige internationale kennis en ervaring, opgedaan in grote en kleine bedrijven, binnen en buiten de tuinbouw sector. “Codema is een mooi bedrijf,” aldus De Goeij. “Hun toewijding aan kwaliteit en jarenlang opgedane kennis, vormt de kern van deze onderneming. Als buitenstaander zag ik het merk steeds meer vorm krijgen. Ik zie het als een uitdaging om met elkaar verder uit te bouwen als één sterk merk. Als klanten aan logistiek, irrigatie of tuinbouwsoftware denken, moet Codema top of mind zijn.”

Links Robert-Jan de Goeij en rechts Marcel Koolen

Algemeen directeur Marcel Koolen is enthousiast over de komst van de nieuwe commercieel directeur. “Robert-Jan is met zijn internationale kennis en commerciële ervaring een sterke aanvulling voor ons bedrijf. Daarnaast ken ik hem als toegankelijk persoon die oprecht geïnteresseerd is in mensen. Zowel naar medewerkers als ook naar klanten. Ik heb er het volste vertrouwen in, dat we samen met onze 200 enthousiaste en vakkundige medewerkers, de stabiele koers die Codema als leverancier van totaal oplossingen nu vaart, verder uitbouwen.”


24-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS