donderdag 13 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Russische evenementenbranche markt van de toekomst voor Hydrangea

Russische evenementenbranche markt van de toekomst voor Hydrangea

Hydrangea World heeft aan het begin van het Hortensia-seizoen, met ondersteuning van PR en communicatiebedrijf Sobolj, in Rusland op een slimme manier een nieuwe markt aangeboord: de Russische evenementenmarkt. In Rusland een markt van de toekomst en daarmee dé reden dat Sobolj deze sector al enige tijd doelbewust van informatie voorziet over het gebruik van bloemen bij de decoratie van locaties. Voor Hydrangea World is Natasja Mironova van Sobolj nu nog een stap verder gegaan.


Organisatiebureaus van evenementen zijn in het algemeen moeilijk te bereiken: Sobolj organiseerde daarom een exclusieve presentatie voor hen over het gebruik van Hydrangea bij de aankleding van locaties voor diverse evenementen. Beslissers en leidinggevenden van vooraanstaande bedrijven uit de sector werden uitgenodigd op het prachtige landgoed Marinyo nabij St.Petersburg om inspiratie op te doen. Aansluitend werden fotojournalisten van lifestyle bladen ontvangen en kregen consumenten de gelegenheid een kijkje te komen nemen.

Dat Hydrangea als bloem zeer geschikt is voor decoratie in grotere ruimtes werd op het landgoed getoond met bloemwerken van jonge en toonaangevende bloemisten:

Op deze locatie werden klassieke ruimtes met Hydrangea aangekleed. "Maar Hydrangea is ook bij uitstek geschikt voor toepassingen op grotere, moderne locaties" legt Mironova uit. "We hebben met deze presentatie aan evenementenbureaus laten zien, en ook persoonlijk uitgelegd, hoe een evenement met Hydrangea een extra accent kan worden gegeven."


24-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS