donderdag 13 augustus 2020
Let Hope Bloom Zomervakantie

Royal FloraHolland zoekt kandidaten voor Ledenraad

Royal FloraHolland zoekt kandidaten voor Ledenraad

Leden van Royal FloraHolland kunnen zich vanaf nu tot 15 september 2020 kandidaat stellen voor een plek in de Ledenraad. De Ledenraad is een nieuwe manier van zeggenschap, waar Royal FloraHolland sinds 1 januari 2019 mee werkt. Het vormt de schakel tussen de leden, de directie en de Raad van Commissarissen (RvC). De Ledenraad consulteert leden tijdens interactieve ledensessies. Het heeft als doel de betrokkenheid van leden te vergroten, waardoor het geheel beter in kan spelen op veranderingen in de markt, de coöperatie en het bedrijf.

De Ledenraad bestaat uit 42 (inter)nationale kwekers die gezamenlijk een afspiegeling zijn van de ruim 4.000 leden van de coöperatie. Per 1 januari 2021 kunnen 5 nieuwe leden benoemd worden. Wie als lid het verschil wil maken en mee wil denken over de coöperatie van de toekomst kan zich voor 15 september 2020 aanmelden via een mail aan voordrachtscommissie@royalfloraholland.com  

"Een lid van de Ledenraad kenmerkt zich door zijn of haar betrokkenheid bij de coöperatie, doordat hij of zij wil weten wat er speelt bij collega-kwekers, in het bedrijf Royal FloraHolland en binnen de sector."

In oktober worden de kandidaten aan de hand van interviews geselecteerd door de Voordrachtscommissie van de Ledenraad. Bij de interviews zal een onafhankelijk HRprofessional aanwezig zijn. Bij het selecteren van de kandidaten weegt een goede afspiegeling van het ledenbestand mee.

In november worden de geselcteerde kandidaten vervolgens voorgedragen door de Voordrachtscommissie van de Ledenraad. Uitiendelijk worden de nieuwe leden definitief benoemd op 'De dag van de Coöperatie' op 10 december 2020.

 


22-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS