donderdag 13 augustus 2020
FN TOP add Zomervakantie

Takii en Topbloemen.nl vieren start zomer met Sunrich Zonnebloemen bij Van Gogh Museum

Takii en Topbloemen.nl vieren start zomer met Sunrich Zonnebloemen bij Van Gogh Museum

Het is officieel zomer sinds afgelopen weekend. Het weekend om de traditie van Takii voort te zetten en de zomer te vieren met het uitdelen van Sunrich zonnebloemen rondom het Van Gogh Museum én natuurlijk met de zonnebloemenwand. Dit jaar vierde ook Topbloemen.nl het feestje mee.

De Japanse veredelaar van Sunrich zonnebloemen én trotse partner van het Van Gogh Museum, grijpt de start van de zomer graag aan om de zonnebloem in de schijnwerpers te zetten. Het Van Gogh Museum helpt elk jaar een handje mee door on- en offline de zomerbloem en de vrolijke actie onder de aandacht te brengen bij hun bezoekers en vele volgers. Dit jaar haakte ook Topbloemen.nl aan. Het bloemenbezorgbedrijf verzorgde kortingscodes waarmee passanten, bezoekers en online volgers een korting krijgen op een zomers boeket.

Friederike, marketing specialist bij Takii Europe: “Ontzettend leuk om dit jaar met onze zomer-actie zij aan zij te staan met Topbloemen.nl en al haar bloemisten. Zeker in een tijd dat onze sector terugkrabbelt na een harde klap door de Coronacrisis en we onze prachtige producten top-of-mind willen houden bij de consument. ”

Takii is sinds 2015 partner van het Van Gogh Museum. Uit de samenwerking is het ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ co-branding concept ontstaan. De rode draad van elke campagne binnen dit concept is het verspreiden van een hartverwarmende en authentieke boodschap van liefde, hoop en vriendschap, geïnspireerd door het bijzondere leven en werk van Vincent van Gogh. 


22-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS