donderdag 13 augustus 2020
FN TOP add Zomervakantie

Javado introduceert Sunsation multiflower flame in Engeland

Javado introduceert Sunsation multiflower flame in Engeland

Javado introduceert de net nieuwe Sunsation Multiflower Flame in Engeland. Hun klant RHS Garden Wisley heeft momenteel de ingemaakte zonnebloemen te koop. Door de Sunsation Multiflower Flame als een van de eerste op de markt te introduceren laat Javado zien hoe dicht ze bij de telers staan. 

Met de Sunsation Multiflower Flame zijn Evanthia en de Sunsation Zonnebloemtelers klaar voor de nazomer, de Indian Summer. Kenmerkend voor de Indian Summer zijn de lange avonden, waarin het zonlicht wat roodachtig wordt en de schaduwen langer. Deze rode gloed is ook een bijzonder kenmerk van de Sunsation Flame

Na het succes van de Sunsation Multiflower Yellow is de Sunsation Multidlower Flame geheel nieuw op de markt. Een combinatie van de gelijktijdig bloeiende bloemen en de Indian Summer rode gloed over de bloemen geeft het ‘late zomer’-gevoel.
 
Sunsation Sunflower en Evanthia zijn trots op deze nieuwe bijzondere soort. Sunsation Sunflower gebruikt online promotie om de verkoop van Sunsation Multiflower Flame te ondersteunen. 

18-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS