donderdag 13 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Superplant gaat samen met OZ Planten

Superplant gaat samen met OZ Planten

Superplant uit Aalsmeer sluit zich aan bij OZ Planten, onderdeel van Dutch Flower Group. Het management en de bedrijfsnaam Superplant blijven na de aansluiting ongewijzigd.

Directeur-eigenaar Frank Notenboom van Superplant ziet grote kansen met deze aansluiting: “Het netwerk, de logistiek alsmede de state-of-the-art web omgeving van OZ Planten biedt ons team van specialisten veel mogelijkheden om onze groothandelsklanten nog beter te bedienen. Wij zullen als team binnen het team elkaar gaan versterken”.

Superplant richt zich al meer dan een decennium op de exclusieve belevering van de groothandel met kamer- en tuinplanten, naar diverse landen in Europa. Deels middels dagelijkse inkoop via de veilingsystemen, deels rechtstreeks bij toonaangevende kwekers van planten.

Algemeen directeur Henk-Willem Spaargaren van OZ Planten: “OZ Planten kan voor de klanten van Superplant veel meerwaarde bieden, onder meer door onze logistiek, marketing en digitalisering. Dit versterkt de positie van de klanten en biedt groeimogelijkheden, daar ben ik van overtuigd”.


Marco van Veen, Frank Notenboom, Henk-Willem Spaargaren

 


Leandra de Boef | 17-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS