donderdag 13 augustus 2020
Zomervakantie Let Hope Bloom

Kijk live mee met de bekendmaking van de Fleurostar 2020

Kijk live mee met de bekendmaking van de Fleurostar 2020

Op donderdag 18 Juni wordt de winnaar van de FleuroStar 2020 bekend gemaakt. Elk jaar wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijk event in de week van de Flower Trials. Dit jaar wordt de FleuroStar winnaar vanwege de huidige regelgeving omtrent COVID-19 aangekondigd tijdens een kort live event dat online gestreamd wordt. Tijdens het event leren de kijkers de vijf kanidaten beter kennen én wordt uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt. De FleuroStar live stream is op donderdag 18 juni om 15.30 uur te volgen via deze link.

Bij het event zijn twee vertegenwoordigers van elk deelnemend veredelingsbedrijf aanwezig in de foyer van Floralis in Lisse voor een korte ceremonie. Het event duurt ongeveer 30 minuten en kan door de hele sector gevolgd worden via de bijbehorende live stream op de Fleuroselect website.

"Aangezien FlowerTrials dit jaar geannuleerd is, hebben we ervoor gekozen om FleuroStar digitaal te laten plaatsvinden. Ook het concept voor de bekendmaking van de winnaar is aangepast aan de nieuwe realiteit. In plaats van het gebruikelijke avondevenement hebben we nu gekozen voor een hybride formule waarbij we een klassieke prijsuitreiking in beperkte kring combineren met een digitale live stream om collega's, vrienden en relaties uit de sector de gelegenheid te bieden om de bekendmaking van de winnaar live mee te maken", aldus Ann Jennen, Marketing & Communicatie Manager bij Fleuroselect.

Welke plant wordt de opvolger van de winnaar van vorig jaar, Begonia MacaRouge van Beekenkamp? Wordt het Dahlia Sincerity van Syngenta Flowers, Digitalis Panther van Takii, Petunia Mystical Midnight Gold van Florensis/Miyoshi, Petunia Shock Wave Purple Tie Dye van PanAmerican Seed of Solenostemon Main Street Hollywood Boulevard van Dümmen Orange? Elk van hen streeft ernaar de volgende winnaar met de wow factor op het verkooppunt te worden.

 


Leandra de Boef | 17-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS