woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Kennissessies IT in tuinbouw voor potplantenkwekers

Kennissessies IT in tuinbouw voor potplantenkwekers

In juli organiseert Mprise Agriware een tweetal kennissessies specifiek voor potplantenkwekers. In mei organiseerde het al kennissessies voor jonge groenteplantenkwekers, waarbij met name het onderwerp ‘Van Excel naar échte controle’ het erg goed deed. Door de vele positieve reacties en betrokken deelnemers besloot het bedrijf om nieuwe kennissessies te organiseren. Dit keer specifiek voor potplantenkwekers.

Excel, ERP en CRM
Het is altijd even zoeken wat de onderwerpen worden voor de kennissessies. Gelukkig hebben we veel experts in huis die de branche goed kennen. Daarnaast hebben veel potplantenkwekers die met onze Agriware software werken. Dit gaf voldoende inspiratie om weer tot twee mooie onderwerpen te komen.

Het eerste onderwerp is: ‘Van Excelplanning naar overzicht in de kwekerij’. We merken dat veel kwekers worstelen met overzicht krijgen in de kwekerij. Zoals één van onze klanten in hun zoektocht naar software zei: “Ik wil weten: wie doet wat en wat staat waar?”. Anderen ergeren zich aan het feit dat ze data op meerdere plekken moeten invoeren. Dit verhoogt natuurlijk de kans op fouten. In deze kennissessie zullen we hierop ingaan en kijken hoe Enterprise Resource Planning software (ERP) met deze onderwerpen omgaat.

De tweede kennissessie gaat over: ‘Als potplantenkweker de klant beter begrijpen met CRM’. Kwekers missen nogal eens de historie van klanten en inzicht in eerder gemelde klachten. Dat is jammer, want met behulp van goed inzicht kun je klanten veel beter helpen. Wij zeggen altijd: meten = weten. In deze kennissessie gaan we daarop in en kijken we naar een manier om deze historie vast te leggen.

De sprekers zijn onder andere: Cor Verdouw, IT-onderzoeker bij Wageningen University en Innovatiemanager bij Agriware, Eric Boerlage, Implementatie consultant, en Arno Hogervorst, Solution architect. Zij hebben veel ervaring in de sector, kennen de software goed en zien de software in de praktijk bij onze klanten. Hierdoor is het voor hen eenvoudig om concrete voorbeelden te geven.

De kennissessies duren drie kwartier tot een uur. Tijdens de presentaties is het mogelijk om vragen te stellen. Kwekers kunnen de kennissessies kosteloos en vrijblijvend bijwonen.

Aanmelden voor de kennissessie kan via de website van MPrise.

 


17-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS