donderdag 13 augustus 2020
Zomervakantie FN TOP add

Florensis introduceert Florensis Solutions

Florensis introduceert Florensis Solutions

Begin juni heeft Florensis een uitbreiding gelanceerd op hun website; de Florensis Solutions. Dankzij dit nieuwe digitale platform kunnen klanten nu alles zien en vinden wat ze willen én moeten weten over de laatste Florensis noviteiten en highlights. 

De Florensis Solutions zijn ontstaan in uitdagende tijden, waarin publieke evenementen zoals de Packtrials en Flower Trials helaas niet konden plaatsvinden. Om hun klanten toch te voorzien van de laatste noviteiten, bedacht Florensis dit innovatieve online alternatief. De Solutions zijn te vinden op www.florensis.com. Wij namen, op afspraak, een kijkje in de showtuin zelf. Kijk hier met ons mee.

Op de vernieuwde website selecteerde Florensis hun beste producten, gepresenteerd in kant-en-klare oplossingen, om hiermee het leven van hun klant te vergemakkelijken. Door middel van tekst, video’s en foto’s, kunnen Florensis klanten in de hele keten nu op één plek alle aspecten, inclusief technische teeltinformatie en planning tools, van de beste producten leren kennen én bestellen.

 


16-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS