donderdag 13 augustus 2020
Let Hope Bloom Zomervakantie

Dynaplant introduceert Calla Zazu

Dynaplant introduceert Calla Zazu

Callakweker Dynaplant introduceert deze week een nieuwe roze Calla; de Calla ‘Zazu’.
De Zazu kenmerkt zich niet alleen door de mooie roze kleur, maar ook door de grote hoeveelheid bloemen, die boven het gewas uitkomen. Onderzoek toont bovendien aan dat de bloeiduur van Calla ‘Zazu’ bovengemiddeld is. Calla ’Zazu’ is bij Dynaplant leverbaar in grote aantallen en is een mooie aanvulling op de jaarrond kleurenmix.

De Lierse kweker is gespecialiseerd in de teelt van Calla's en levert jaarrond. De kweker werkt op een unieke manier samen met veredelaars. “Door een intensief selectieprogramma is Dynaplant continu op zoek naar verbeteringen in hun aanbod. We zoeken naast verbeteringen van de plant, ook naar betere beschikbaarheid van verschillende kleuren door het jaar heen,” vertelt Dietrick Hanenmaaijer, productmanager bij Dynaplant.

Dietrick: “Dit is ons geluksmoment. Ons jaarrond kleurenassortiment wordt enorm sterk door deze verbeterde variëteit. We laten zien dat we de kwaliteit van onze planten én de beschikbaarheid nog altijd kunnen verbeteren. De roze Calla ‘Zazu’ is ook in de belangrijke Valentijn-periode ruimschoots verkrijgbaar.”


09-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS