zaterdag 4 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

World Horti Center gaat weer open

World Horti Center gaat weer open

Dinsdag 2 juni opent World Horti Center haar deuren weer voor bezoekers. Een bezoek is echter alleen mogelijk op afspraak. Ook is het vanaf die datum mogelijk om met maximaal  30 personen bijeen te komen in World Horti Center. Vanaf woensdag 1 juli is dit weer mogelijk voor voor grotere groepen tot maximaal 100 personen.  Daarnaast is het mogelijk om een rondleiding te boeken in groepen van maximaal 5 personen. 

Het internationale kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouw houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en heeft extra maatregelen getroffen voor een veilig bezoek. Zo is registratie is voor elke bezoeker verplicht en moeten bezoeken ruim van te voren aangemeld worden. Ook wordt er extra ingezet op hygiëne en er worden op meerdere locaties desinfectiemiddelen aangeboden. De zalen van World Horti Center hebben een aangepaste opstelling, catering volgens stricte hygiënemaatregelen bereid en er wordt de mogelijkheid geboden om hybride events te organiseren. Op deze manier kan een fysieke bijeenkomst in World Horti Center ge-livestreamd worden naar online bezoekers van het evenement. 


Leandra de Boef | 29-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS