zaterdag 11 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Nieuw managementteam Thermo King Transportkoeling

Nieuw managementteam Thermo King Transportkoeling

Thermo King Transportkoeling heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van een nieuw managementteam. Per 1 mei is Mark Schiphorst benoemd tot algemeen directeur. Daarnaast is het managementteam versterkt met een nieuwe servicemanager, David Doom en financial controller, Guus Hollander. Alain van Schaik vervult voortaan de rol van salesmanager en maakt Pamela Steijn als HR manager het nieuwe managementteam van compleet.

Van links naar rechts: Guus Hollander, Mark Schiphorst, Pamela Steijn, David Doom en Alain van Schaik.

Schiphorst is sinds 2013 werkzaam voor Thermo King en heeft binnen de organisatie diverse bestuurlijke functies gehad. Naast zijn benoeming tot algemeen directeur bij Thermo King Transportkoeling is Schiphorst ook verantwoordelijk voor Services & Aftermarket in Thermo King Europa en lid van het Thermo King Senior Management Team.

Doom had de afgelopen jaren een leidende rol in het uitrollen van het Service Excellence programma bij Thermo King. “Zijn ruime ervaring met het invoeren van processverbeteringen en begeleiden van teams in een veranderingsproces zal Thermo King Transportkoeling helpen om de stap te maken nieuwe serviceconcepten te introduceren, met het oog op verhoogde ‘uptime’ voor de klant gekoppeld met efficientieverbeteringen.”

Hollander begon zijn carrière bij Unilever en heeft daarna voor enkele andere multinationals als ook voor MKB-bedrijven in Nederland gewerkt. Hollander heeft veel ervaring met financial- en management accounting en ziet zijn nieuwe rol binnen Thermo King Transportkoeling als een mooie uitdaging om businesspartner te zijn naar alle klanten, zowel extern en intern.

Van Schaik kent alle ins & outs van Thermo King Transportkoeling. Hij werkte er eerder als servicemanager en later in de rol van salesmanager. Sinds 2015 werkt Van Schaik voor moederbedrijf Thermo King als manager Intermodal en beheert hij enkele key-accounts van Thermo King Transportkoeling.

Steijn werkte eerder als HR manager voor Ingersoll Rand waarbij zij naast Transportkoeling ook verantwoordelijk was voor de dealer in Zweden. Nu richt zij haar activiteiten volledig op Thermo King Transportkoeling.
 


28-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS