dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Suntory Summer Garden 2020

Suntory Summer Garden 2020

MNP/ Suntory heeft besloten deze zomer haar proeftuinen te openen, om klanten toch de kans te geven om de innovaties van dit jaar in een veilige omgeving te bekijken. Nu door COVID-19 de FlowerTrials zijn geannuleerd, stelt de veredelaar haar proef- en showtuinen tijdens de nieuwe Suntory Summer Garden 2020 open voor productspecialisten, handelsmarketeers en kopers.

Beslissers bij telers, exporteurs of retailers krijgen zo de exclusieve kans om deel te nemen aan de selectie van hun “aanstaande” kampioenen. De proeftuinen zullen worden gevuld met nieuwigheden, nieuw van jaren van veredeling en die nog in of net buiten hun uitgebreide testperiode liggen. 12 verschillende merken/ geslachten, 53 nieuwe commerciële cultivars en 113 nieuwe veredelingsrassen in selectie.

"Neem het heft in eigen handen. Selecteer en pre-order tijdens de Suntory Summer Garden 2020. Op deze manier kunt u beslissen wat u de komende jaren op de markt wilt zien en in uw winkels wilt verkopen”, luidt het bericht van Erwin Giezen, Head Marketing & Communications.

MNP / Suntory is volledig gericht op veredeling. Dit betekent dat ze alleen veredelen en selecteren met de consument in gedachten. Het betreft alleen producten die totaal nieuw, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en dus waar voor uw geld zijn. 

De Summer Garden 2020 word gehouden van 15 juni t/m 28 augustus. Meer informatie en registreren voor een privérondleiding kan via www.suntorysummergarden.com


28-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS