zaterdag 11 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Begin de dag vrolijker met bloemen

Begin de dag vrolijker met bloemen

Er is een hele fijne, nieuwe reden om bloemen in huis te halen. Zeker voor wie last heeft van een ochtendhumeur of van het ochtendhumeur van een huisgenoot. Volgens een gedragsonderzoek van Harvard University en het Massachusetts General Hospital blijkt namelijk dat bloemen de perfecte manier zijn om de dag vrolijker te beginnen.

Tijdens het onderzoek werden bij de deelnemers aan het onderzoek kleine bossen bloemen in huis geplaatst. Niet, zoals je normaal gesproken gewend bent, in de woonkamer, maar juist in die ruimtes waar je 's morgen vooral veel tijd doorbrengt, zoals de badkamer, de slaapkamer en de keuken. 

Bloemen verslaan ochtendhumeur

De deelnemers aan het onderzoek bevestigden dat ze zich normaal gesproken in de vroege uren het minst positief voelden, maar dat ze gelukkiger en energieker waren nadat ze 's morgensvroeg naar bloemen hadden gekeken. De uiteindelijke studieresultaten tonen aan dat bloemen mensen positief beïnvloeden, waardoor ze zich minder angstig en meer medelevend voelen. Ze meldden zelfs een boost van energie die hun hele dag duurde. 

bron: About Flowers


Leandra de Boef | 27-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS