donderdag 13 augustus 2020
FN TOP add Zomervakantie

Floricultura lanceert nieuwe Phalaenopsis serie

Floricultura lanceert nieuwe Phalaenopsis serie

Floricultura lanceert vandaag de nieuwe Phalaenopsis Eccentrix serie. "Een fascinerende serie van hoge kwaliteit die de traditionele definities van Phalaenopis achter zich laat", aldus de specialist in uitgangsmateriaal van tropische planten. "De bloemen zijn net iets voller, kleurijker en meer aanwezig dan bij Multiflora rassen. Met een taklengte van rond de 45-50 cm nemen de rassen een unieke positie in."De rassen in de Eccentrix serie zijn dus zowel zeldzaam als excentriek. De serie bestaat op dit moment uit 11 Phalaenopsis rassen. Het is de vierde serie die Floricultura uitbrengt. Eerder zijn Lingua met big lip rassen, Elastica met buigzame en cascade rassen en de Flowerful met volle bos bloemen rassen al geïntroduceerd.

"Met de nieuwe serie kunnen kwekers nog meer de aandacht trekken van hun klanten. De nieuwe serie biedt volop mogelijkheden aan om zich te onderscheiden", aldus Ronald van Geest, directeur van Floricultura.


Leandra de Boef | 27-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS