zaterdag 15 augustus 2020
Zomervakantie FN TOP add

Een dagje mee met Koolhaas Natuurlijk

Een dagje mee met Koolhaas Natuurlijk

Deze week zijn we dagje op pad geweest met Koolhaas Natuurlijk. Mét de camera! Behalve een kijkje op de kwekerij zelf, mochten we met chauffeur John mee naar Aalsmeer en Naaldwijk. Koolhaas Natuurlijk is van de drie broers Koolhaas; Gerwin, Arjan en Wim. Drie broers met één passie: bloemen. Samen hebben de broers twee vestigingen in Nieuwerkerk en Bleiswijk, waar zij Gerbera en minigerbera telen op in totaal 5,5 hectare.

Koolhaas Natuurlijk is een typisch Hollands bedrijf. Nuchter, een heldere kijk en no-nonsense. "Dat is ook wat onze klanten van ons kunnen verwachten. Van ons en van onze gerbera's. Gewoon Hollands, Natuurlijk Goed!"

Het familiebedrijf teelt al ruim 90 jaar producten voor de tuinbouw en inmiddels al 40 jaar gerbera's. Het bedrijf is gestart door de vader en oom van Gerwin, Arjan en Wim en wordt nu met dezelfde passie vortgezet door de broers. "Dit doen we natuurlijk samen met onze medewerkers en onze klanten. Wij zeggen maar zo: alleen ga je sneller, samen kom je verder."

Bekijk hieronder een aantal van onze foto's. De hele fotoreportage is te bekijken via deze link.

Bron: www.floranews.com
22-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS