woensdag 2 december 2020
FN TOP add FN TOP logo

Binnen enkele weken een online webwinkel erbij, makkelijker gezegd dan gedaan!

Binnen enkele weken een online webwinkel erbij, makkelijker gezegd dan gedaan!
Naast je tuincentra een online webwinkel beginnen is makkelijker gezegd dan gedaan. “Dat zeg je heel makkelijk, maar daar komt veel meer bij kijken dan alleen een webshop online”, vertelt Peter Stox in gesprek met MKB Limburg. Stox is eigenaar van 4 tuincentra (bijStox) en 2 kwekerijen in Limburg en is binnen een paar weken gestart met een online webwinkel. 
 
Ook is hij mede-eigenaar van een logistiek platform voor de groene sector. Tijdens een digitaal interview met MKB Limburg geeft jij een trots kijkje in de hal. Waar normaal producten voor de export klaarstaan voor verzending, is binnen no-time een orderpicksysteem opgezet om de producten verzendklaar te maken voor de online verkoop. 
 
 
"We zijn in de tuinbranche eerder opgeschrikt door diverse situaties die we niet in de hand hebben. In 2013 kwam het voor het eerst voor dat het plotseling sneeuwde tot midden april. Juist in de periode dat we als seizoenbedrijf onze omzet moeten behalen. Van deze periode hebben we geleerd. We anticiperen op de situatie en passen ons aan. Schouders eronder en door gaan" aldus Stox in het interview.
 
Er is met man en macht gewerkt om het roer om te gooien in zowel de fysieke tuincentra, online en in het logistiek bedrijf. Binnen enkele dagen zijn er nieuwe logistieke processen ingericht, een webshop gerealiseerd en werd het voor de klant mogelijk gemaakt om online of via een bestellijst in onze folder hun perkgoed en zomerbloeiers te bestellen. Inmiddels werken dagelijks 15-20 man om alle orders te verwerken. Wat begon als een bel & bestelservice is nu uitgebouwd tot een webshop. Zo wordt dit moment gebruikt om te bouwen aan de toekomst.
 
bron: MKB Limburg

20-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2011 TheRecruitingSpecialist


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS