maandag 28 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Campagne Let Hope Bloom verovert Europese harten

Campagne Let Hope Bloom verovert Europese harten

De in april door Bloemenbureau Holland ontwikkelde campagne Let Hope Bloom, is zeer positief ontvangen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en in het Verenigd Koninkrijk. In een wereld die van de ene op de andere dag op zijn kop lijkt te staan, is er behoefte aan hoop. Daarom ontwikkelde Bloemenbureau Holland samen met bedrijven uit de sector in recordtijd een internationale en hoopvolle bloemencampagne. Met succes. Door een mix van online en offline advertising bereikte de campagne een hoge impact in een korte tijd. Beelden van de bloemfiguren bereikten zelfs de uitzending van het Eurovisie Songfestival, live te zien op 16 mei in 47 landen.

Uit onderzoek van Motivaction blijkt dat de campagne hoge waardering krijgt. De boodschap is veel gezien en raakte de juiste snaar bij de kerndoelgroep en kreeg een gemiddeld rapportcijfer van 8,2. Maar liefst 88% van de respondenten in Nederland, Frankrijk, Duitsland en eht Verenigd Koninkrijk vond de campagne mooi, 84% zei de campagne opvallend te vinden en 74% beoordeelde de campagne als persoonlijk relevant. Ook werd de campagne aantrekkelijk en geloofwaardig genoemd. Ruim twee derde van de respondenten gaf aan door de campagne meer bloemen en planten te willen kopen, voor henzelf of anderen.

Op social media zorgden influencers in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voor een enorm bereik. Internationale kranten plaatsten de kleurrijke campagneboodschap en #lethopebloom werd wereldwijd gedeeld. In Nederland gebruikte onder andere Bas Smit, Fred van Leer en Daphne Deckers de hashtag.  


20-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS