dinsdag 29 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Kwekers en veredelaars maken kans op product placement in De Grote Tuinverbouwing

Kwekers en veredelaars maken kans op product placement in De Grote Tuinverbouwing

Vorig jaar bezochten Rob Verlinden en Ivo Putman van De Grote Tuinverbouwing samen met team Pull Position verschillende locaties van de FlowerTrials, op zoek naar de meest bijzondere parel van het nieuwe tuinseizoen. Fysiek kan deze parelactie dit jaar niet doorgaan vanwege het cancelen van alle evenementen, maar online kan dit natuurlijk wel. Kwekers en veredelaars maken zo ook dit jaar kans op een plekje in het goed bekeken tv-programma van SBS-6.

“Coronacrisis of niet, het nieuwe tuinseizoen gaat volgend jaar gewoon weer van start”, aldus Ivo Putman. "Reden genoeg om de parelactie dit jaar een vervolg te geven! En dus gaan we op zoek naar de mooiste noviteit of het meest bijzondere product dat iedere consument in zijn of haar tuin zou moeten hebben."

Tuin- en perkplanten kwekers en veredelaars hebben tot en met 7 juni a.s. de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de parelactie en kans te maken op de hoofdprijs: product placement in een aflevering van het nieuwe seizoen van De Grote Tuinverbouwing. Uiterlijk 19 juni worden de winnaars, gekozen door De Grote Tuinverbouwing en Pull Position, bekendgemaakt. In de aanloop naar deze datum zal er online aandacht worden gegeven aan de verschillende kanshebbers op de hoofdprijs.

Kwekers en veredelaars kunnen hun producten opgeven via deze link (inloggen met Google account vereist).

 

 


19-05-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS